Kattepension

Hjertelig velkommen til vores kattepensionat

Når du skal vælge pensionat til dit kæledyr, er det altid en tillidssag. Hos Birkedal går vi meget op i, at du er fuldstændig tryg ved at overlade ansvaret for dit kæledyr til os.

​Ferie for katte – Et trygt kattepensionat
Hos Birkedal kattepension fortjener din kat kun det bedste, og vi har derfor indrettet kattepensionatet, så vores gæster føler sig godt tilpas, mens de er væk fra vante omgivelser.

Med andre ord, hos Birkedal kattepension er dit kæledyr i trygge hænder. Og det er vigtigt for os, at du med god samvittighed kan sende dit kæledyr på ferie, i vores hyggelige hunde-, heste-, og kattepension. Se priser for kattepension – Klik her

Indretning af bokse i vores kattepension

Vores kattebokse
Er indendørs, i et tempereret lokale
Rengøres grundigt dagligt

Desuden, er der også:

  • Sovehule (kattene elsker det)
  • Hvilehylde (kattenes natur er overblik)
  • Krædsebræt (i korrekt højde)
  • Klatretræer (det er jo mini-tigere)
  • Frisk vand, madskål, kattebakke, mv.

Vi passer godt på din kat
Da sundhedsmyndighederne forlanger, at alle dyr skal være vaccineret inden for det sidste år, bedes du medbringe en vaccinationsattest ved indlevering i vores kattepension.

Ønsker du at medbringe din kats personlige ting til opholdet, er du meget velkommen til dette.

Mange af kattene på Birkedal kattepensionat, er tilbagevendende gæster. Ring på telefon 44 ​97 36 52 eller book plads online, hvis du søger en tryg kattepension. Kommer du fra Roskilde, Hillerød, København eller en af Sjællands mange andre byer, er du også velkommen til at kontakte os.

Åbningstider​
Mandag til fredag: Kl. 09.00 – 10.00 og 16.30 – 17.30.
Lørdag: 09.00 – 10.00
Søndag- og helligdage: Lukket​