Kattehotel

Har du brug for pasning af kat?

Står du og skal på ferie, på forlænget weekendophold eller er du i en anden situation, hvor du er forhindret i selv at kunne passe din kat, så kan du trygt overlade pasning af kat til Birkdal kattehotel.

Send din kat på kattehotel
Hos Birkdal går vi meget op i, at din kat føler sig godt tilpas på vores kattehotel, når de er væk fra deres vante omgivelser. Vi har derfor indrettet vores kattehotel, så katten føler sig så godt som hjemme, når du tager på ferie.

Hos Birkedal kattehotel fortjener din kat kun det bedste, og det er vigtigt for os, at du med god samvittighed kan tage på ferie, mens vi står for pasning af kat. Se priser her

Indretning af kattebokse

Alle vores bokse
Er indendørs, i et tempereret lokale
Rengøres grundigt dagligt

Derudover, indeholder boksene f.eks.:​

  • Frisk vand, madskål, kattebakke, mv.
  • Sovehule (kattene elsker det)
  • Hvilehylde (kattenes natur er overblik)
  • Klatretræer (det er jo mini-tigere)
  • Krædsebræt (i korrekt højde)​

Pasning af kat hos Birkdal’s kattehotel​

Ved indlevering af din kat, bedes du medbringe en vaccinationsattest, da sundhedsmyndighederne forlanger, at alle dyr skal være vaccineret inden for det sidste år.

Du er meget velkommen til, at medbringe din kats personlige ting til opholdet hvis du ønsker dette.

Mange af kattene på vores kattehotel, er tilbagevendende gæster. Ring på tlf.: 44 97 36 52 eller book plads online, hvis du har brug for pasning af kat. Vi tager typisk imod katte fra Sjælland, herunder især fra byer såsom Hillerød, Roskilde og København.